Toto jedlo je u nás mimoriadne obľúbené a preto ho robíme dosť často. Je super v tom, že si ho môžete robiť na rôzne spôsoby a stále bude chutiť lahodne. Väčšinou potrebujeme večeru spraviť rýchlo, takže „wrap“ (tortillu) si kúpime. Ale mám v pláne pripraviť ho doma podľa tohto receptu: http://www.zumba-party.sk/novinky/urobte-si-zdravu-pochutku-na-cesty-3-cast

Do vnútra si môžete dať ingrediencie podľa chuti. My si ho robíme najčastejšie takto.

V malej miske si zmiešam trochu tatárskej omáčky a kečupu v pomere 1:1. Vznikne nám ružovkastá omáčka ktorou natriem wrap. Kuracie prsia si pokrájam na malé kúsky a pripravím na panvici s trochou gyros korenia do mäkka. Keď sú hotové, poukladám na wrap, na mäsko naukladám natrhaný ľadový šalát, rukolu a pokrájané cherry paradajky. Takto naplnenú „placku“ zviniem tak, že ju najskôr preložím zdola asi do jednej tretiny a potom z boku rolujem (takto vám nebude obsah pri jedle vypadávať 🙂 ). Je to naozaj výborné, svieže jedlo a obľubuje to aj naša 4,5 ročná dcérka. Ak chcete zdravšiu alternatívu, omáčku z kečupu a tatarky môžete vynechať, alebo nahradiť niečim viac fit 😉 Rýchla a chutná večera je hotová za pár minút.